Новини енергозбереження та енергоефективності

Як зробити утеплення фундаменту пінополістиролом?
Особливості правильного утеплення будинку або будь-якої іншої будівлі - це завжди повноцінна робота, комплексне утеплення. Тому сьогодні ми розглянемо роботи пов'язані з правильною теплоізоляцією фундаменту. Ви дізнаєтеся про процес робіт та рекомендації фахівців.
Утеплення дерев'яного будинку пінопластом: міфи і нюанси
Економія на обігріві полягає не стільки у використанні доступного теплоносія, скільки в ефективному утепленні. Якщо з традиційними будинками все зрозуміло, то конструкції з дерева викликають багато питань. Одине з них: «Чи можна утеплити пінопластом дерев'яний будинок зовні?».
Утеплення балкона пінопластом зсередини: покрокова інструкція
Теплоізоляція балкона дозволяє використовувати його взимку, як кабінет, оранжерею або ще одну кімнату. Відокремлено або збільшивши площу прилеглої до нього кухні, спальні. Зробити це зсередини можна своїми руками. У статті ми розглянемо необхідні етапи теплоізоляційних робіт.
Як утеплити підлогу в квартирі чи приватному будинку?
Щоб будинок був затишний, теплий, комфортний, його потрібно утеплити. Саме не утеплені підлоги є джерелом чималих тепловтрат. Грамотно проведене утеплення підлоги в сільському будинку під плитку, під ламінат або дерево позбавить домовласника від холоду взимку, дозволить заощадити на роботі майстрів, зменшить майбутні витрати на опалення.
Як легко різати пінопласт без крихт самостійно?
Як правильно різати пінопласт? У нашій статті ми розповімо про способи різання і принципах роботи з пінопластом.
Дюбель: види та застосування, поради для правильного вибору кріплення
Підбір правильного кріплення при монтажі теплоізоляційних матеріалів важлива частина ремонтних робіт. Від цього залежить надійність всієї конструкції, ми пропонуємо вам дізнатись, які ж дюбеля варто використовувати і як це робити правильно.
Покрокова інструкція теплоізоляції фургона СВОЇМИ РУКАМИ
Промислові автомобілі при проведенні комерційної діяльності часто потребують поліпшення і адаптації. Сьогодні ми розповімо вам як правильно провести теплоізоляцію фургона САМОСТІЙНО.  
Пінополістирол для внутрішнього утеплення стін будинку, квартири, лоджії
Для утеплення квартири або будинку можна використовувати не лише пінопласт, але й пінополістирол. У нашій статті ми розповімо про особливості його використання, можливі плюси і мінуси для вас.
Як зробити стяжку з пінопластовими кульками самостійно?
Одна з основ ремонту - це роботи по заливці підлоги. Правильна рівна стяжка важлива частина робіт, результати якої ви будете відчувати в подальшому. Ми розповімо вам про стяжку з пінопластовими кульками, її особливості та способи реалізації.
Зателефонувати