Новини енергозбереження та енергоефективності

Як утеплити погріб пінопластом своїми руками? Покрокова інструкція
Льох особливе місце в господарстві кожного - у кого є приватний будинок або дача. Саме тут зберігають запаси на зиму. Щоб льох служив вам довго, і найголовніше, правильно, необхідно підтримувати в ньому стабільну температуру протягом усього року. Ми розповімо вам покроково, як утеплити свій льох на зиму і вберегти від спеки влітку.
Чим пофарбувати пінопласт своїми руками?
Як пофарбувати пенопалст в домашніх умовах? Для цього ми підготували для вас повноцінну інструкцію, щоб полегшити для вас завдання.
Огляд декоративного пінопласту: особливості та монтаж своїми руками
Пінопласт має широке застосування в дизайні як декоративний матеріал. У нашій статті ми розповімо чому цей матеріал настільки популярний сьогодні.
Як утеплити гараж пінопластом самостійно. Повна інструкція
Ваш гараж - це будинок для вашого мотоцикла, автомобіля, причепа. І як будь-який будинок, він повинен бути надійним і теплим. Сьогодні ми поділимося з вами порадами як правильно утеплити гараж, що робити в першу чергу, які вибрати матеріали, яка черговість робіт.
Зберігання пінопласту: термін служби і способи захисту
Як правильно зберігати пінопласт? Чого пінопласт боїться найбільше? У нашій статті ми розповімо, що необхідно знати і на що звертати увагу. Щоб ефективно користуватися матеріалом пінопласт необхідно точно розуміти які експлуатаційні характеристики і що його руйнує.
Міфи і факти про пінопласт
Навколо будівельного матеріалу пінопласт досить багато міфів та помилкових суджень. Сьогодні ми розкриємо таємницю, що є правдою, а що докорінно невірно. Ми - руйнівники міфів про пінопласт.
Фізичні властивості і технічні характеристики пінопласту
Унікальні властивості пінопласту дають сильні переваги в області утеплення, будівництва або виробництва. Ми розповімо вам як правильно іспоьзовать корисні властивості цього матеріалу.
Яка штукатурка краще короїд або баранчик?
Як правильно підібрати штукатурку для пінопласту? Яка штукатурка краще: баранчик або короїд, мінеральна або полімерна? Ми розповімо Вам в нашій статті.
Звукоізоляція пінопластом: чому цей спосіб популярний
Сьогодні в нашій статті ми розповімо про те, стота проводити шумоізоляцію пінопластом, коли це правильне рішення, головні міфи.
Зателефонувати