Технологія утеплення фасаду

Утеплення фасаду це технологічний процес, що включає в себе нанесення спеціальних матеріалів, необхідних для утеплення.

  1. Перед початком робіт з приклеювання теплоізоляційних плит, основу по необхідності обробити глибокопроникаючою ґрунтовкою.
  2. Приклеювання плит починають з кута будівлі. Перший шар теплоізоляційних плит, укладають в заздалегідь прикріплений профіль. Наступні ряди плит кріплять в шаховому порядку. Пінополістирольні плити, кріплять на спеціальний клейовий розчин.
  3. Додаткове кріплення теплоізоляційних плит, проводять після закінчення 3-х діб, після приклеювання. Додаткове кріплення проводять за допомогою спеціальних дюбелів. Отвори під дюбель свердлять перфоратором.
  4. Нанесення армуючого шару, відбувається в 2 етапи. Перший шар товщиною не більше 2 - 3 мм., наносять на всю поверхню теплоізоляційних плит. Після цього укладають скловолокнисту сітку, вирівнюють її на поверхні і тільки після цього наносять кінцевий шар захисного розчину, товщиною до 2 мм. Сітку необхідно укладати внахлест приблизно на 10 см.
  5. До фінішної обробки фасаду, приступають не раніше, ніж через 3 доби, після нанесення захисного шару з сіткою. Перед нанесенням декоративної штукатурки, основа грунтується, ґрунтовкою з кварцовим піском. Після закінчення 2 - 3 годин, з моменту грунтування, можна приступати до нанесення декоративної штукатурки.

Утеплення фасаду дозволяє максимально знизити витрати на опалення приміщень !!!

Зателефонувати