Новини енергозбереження та енергоефективності

У яких областях використовується пінопласт?
Пінопласт - легкий матеріал, який може приймати на себе серйозні навантаження. І хоч найчастіше його називають "утеплювачем", область застосування пінополістиролу виходить за рамки теплоізоляції. Його властивості знайшли своє застосування в архітектурі, рекламі, садівництві, машинобудуванні та інших сферах.
Як правильно утеплити кришу будинку пенопластом?
Теплоізоляція покрівлі пінопластом демонструє хороші результати на багато років. Можливості матеріалу дозволяють перетворити приміщення під покрівлею в житлову кімнату, так як EPS забезпечує температурний комфорт і нормальний рівень вологості в приміщенні.
Яким клеєм клеїти пінопласт?
Якісний пінопласт зберігає тепло в будинку не менше 50 років. Але так довго він може демонструвати свої властивості, якщо надійно зафіксований. Наша стаття - про те, як вибрати клей для пінопласту.
Чим правильно штукатурити пінопласт зовні для теплоізоляції?
Оштукатурювання захищає пінопласт EPS від пошкоджень механічного характеру, руйнівного впливу ультрафіолету, температурних “гойдалок” і перепадів вологості. Це - необхідний етап теплоізоляційних робіт. Ми розповімо, як вибрати штукатурку для пінопласту і як правильно провести оштукатурювання, щоб матеріал служив не менше 50 років, і естетика обробки була бездоганною.
Яка товщина пінопласту потрібна для утеплення стін?
Пінопласт - необхідний матеріал при утепленні житла, адміністративних і виробничих будівель. На тлі інших, його виділяють прийнятна ціна, простота в роботі і хороші теплоізоляційні можливості. Якісний пінополістирол при правильному монтажі служить десятиліттями.
Чим краще утеплити будинок зовні: пінопластом або пінополістиролом?
Серед великої кількості теплоізоляційних матеріалів є два найбільш популярних - пінопласт EPS і пінополістирол XPS. Вони повсюдно використовуються для утеплення фасадів, покрівлі, підлоги. Володіючи значним списком переваг, матеріали дають споживачам вибір, але викликають сумніви: що краще використовувати для зовнішнього утеплення будинку - пінопласт EPS або пінополістирол XPS?
Пінопласт або полістирол: в чому різниця матеріалів?
При виборі утеплювача для виконання своїми силами ремонтно-будівельних робіт можуть виникнути труднощі, пов'язані з недостатньою поінформованістю. Покупці не завжди розуміють, чим відрізняється пінопласт від пінополістиролу, тому можуть зробити помилку.
Типові помилки утеплення фасаду і стін пінопластом
Помилки при утепленні будинку пінопластом найчастіше допускають в процесі монтажу своїми руками. Їх основні причини - бажання заощадити, поспіх і ігнорування технологій. В результаті цього погіршуються теплотехнічні характеристики та естетика покриття, а також зменшується термін його служби.
Мінвата або пінопласт: який утеплювач обрати?
Стара дилема - мінеральна вата або пінопласт. Завжди виникає при плануванні теплоізоляційних робіт. Що краще впорається із завданням?
Зателефонувати