Розширення асортименту напередодні будівельного сезону

У зв'язку зі зростаючою зацікавленістю населення до державних кредитних програм з енергозбереження, а також з огляду на зростаючу популярність систем теплоізоляції з використанням пінополістиролу Компанія ВІК БУД ТРЕЙД розширює свій асортимент продукції, що реалізовується зі складу в Києві по вул. Радищева, 3.

До початку будівельного сезону, крім популярного пінопласту, вас чекає широкий вибір супутніх матеріалів різної цінової категорії, для облаштування теплоізоляції: грунтовки, клейові суміші для приклеювання і армування теплоізоляції, дюбель, фасадна сітка (армована скловолоконна, лужна), профіль ПВХ з сіткою, фасадна фарба і штукатурка (мінеральна, силіконова, акрилова). Так само пропонується для утеплення екструдований пінополістирол (ЕППС, XPS) ТМ PENOBOARD (пеноборд).

Екструдований пінополістирол має низьку теплопровідність, високу щільність (30-45 кг / м³), не пропускає вологу, довговічний, завдяки цим якостям він відмінно підходить для утеплення підлог, фундаментів та цоколів, L-образна вибірка (кромка, паз) по всьому периметру листа , усуває «містки холоду».

ЕППС ТМ PENOBOARD має ряд переваг в порівнянні з екструдованим пінополістиролом від інших виробників, за рахунок своєї шорсткої поверхні і нанесеними поздовжніми пазами по всій поверхні листа з обох сторін він має підвищену адгезію, а за рахунок добавок антипирена продукція ТМ PENOBOARD має клас горючості Г1 (не підтримує горіння).

Утеплювайтесь з нами, для цього Вам нікуди не треба їхати, телефонуйте в компанію ВІК БУД за телефонами: (044) 501-70-36, (067) 402-90-25, (063) 233-23-23 або звертайтеся за адресою м.Київ, вул.Радищева, 2 оф.201. Свою заявку Ви так само можете залишити на сайті: vik-bud.ua, з Вами зв'яжуться наші менеджери, при необхідності проконсультують і уточнять час і адресу доставки.

Зателефонувати