Новини енергозбереження та енергоефективності

Що таке гранульований пінополістирол? Сфера використання
Ми підготували для Вас статтю про гранулят пінопласту. Ви дізнаєтеся що собою являє крихта пінопласту, а також коли і де її правильно застосовувати.
Екструдований пінополістирол: види, застосування, покрокова інструкція при утепленні
ЕППС надійний матеріал для будівельних робіт. Найчастіше за високі теплоізоляційні властивості - його використовують при утепленні. Ми розповімо Вам про всі тонкощі роботи з цим матеріалом.
Фасадна сітка: характеристика і сфера застосування
Фасадна сітка незамінний матеріал при будівництві, коли Вам необхідно закріпити основу. Саме тому, ми підготували статтю про те, які бувають сітки і для чого їх застосовують.
Утеплення фасаду пінопластом своїми руками: детальна покрокова інструкція
Утеплення фасаду непросте завдання для професіонала. Що вже тоді говорити про просте обивателі, який вирішив заощадити на майстра і зробити все сам? Ми допоможемо Вам все зробити правильно, щоб не довелося платити двічі. Спеціально для цього ми написали детальну покрокову інструкцію - як утеплити фасад правильно і надовго.
Як правильно економити на послугах ЖКГ ?
Що робити в 2020-2021 році? З осені 2018 року ціна на газ для населення підвищилась на 23,5%. Відповідно піднімуться тарифи і на інші послуги ЖКГ, і в першу чергу зростуть цифри в платіжках за тепло. При такій економічній ситуації в країні простим жителям жити стає все складніше. Ми пропонуємо Вам заощадити значну суму грошей взимку за допомогою утеплення і декількох простих правил економії.
Інструкція як клеїти пінопласт
Пінопласт часто використовують саме в сфері теплоізоляції. При монтажних роботах завжди одним з перших виникає питання: як правильно приклеїти пінопласт і чи варто це робити взагалі. Сьогодні ми розкриємо всі нюанси цього делікатного будівельного питання. Розглянемо, які матеріали використовують, їх переваги і недоліки, а також в якому порядку потрібно виконувати всі роботи.
Як користуватися пінопластом для утеплювання правильно?
Пінопласт є одним з кращих матеріалів для утеплювання по співвідношенню ціна-якість і швидкості проведення робіт. Але лише при правильному використанні Ви зможете досягнути обіцяного результату.
7 переваг пінопласту для утеплювання
Насьогодні якісний пінопласт істотно зменшує тепловтрати будівлі, при цьому зведена утеплювальна система буде в рамках навіть обмеженого бюджету. Це один з небагатьох матеріалів, що надає Вам суттєві переваги при його виокристанні.
Утеплення стін пінопластом - реальна економія в зимовий час
Бажаєте заощадити на опаленні та шукаєте варіанти утеплення будинку або квартири? Одним з простих і недорогих варіантів вирішення проблеми є утеплення стін пінопластом зовні.
Зателефонувати