7 переваг пінопласту для утеплювання

Застосування пінополістиролу набуває все більш широкого поширення. Якісний пінопласт істотно зменшує тепловтрати будівлі, при цьому зведена утеплювальна система буде в рамках навіть обмеженого бюджету.

Зупинимося на ключових перевагах застосування цього матеріалу при будівництві, організації фасадних теплоізоляційних систем і утепленні стін всередині будівель. Пінопласт дійсно неперевершений матеріал за кількістю експлуатаційних можливостей серед утеплювачів з категорії економ-класу.

переваги пінопластуПереваги пінопласту як утеплювача

  • Низька теплопровідність. Гранула пінополістиролу складається з безлічі мікроскопічних осередків з повітрям, який створює надійний бар'єр тепловтрат.
  • Звукоізоляція. Матеріал значно скорочує потрапляння сторонніх звуків із
  • зовні в приміщення і назад.
  • Відсутність негативного впливу на здоров'я людей і тварин. Пінопласт не виділяє токсичних речовин, тому безпечний для використання. Екологічна чистота матеріалу підтверджена гігієнічними висновками і відповідними сертифікатами.
  • Довговічність. Термін служби пінополістиролу практично не обмежений, тому що цей утеплювач не гниє і не боїться атаки грибків і інших мікроорганізмів.
  • Пожежна безпека. Якісний пінопласт для теплоізоляції має в своєму складі антипірен, який забезпечує самозагасання матеріалу після впливу на нього відкритого вогню.
  • Легкість утеплювача забезпечує мінімальне несуче навантаження на стіни і фундамент будівель - якість, особливо актуальна для багатоповерхівок. Крім того, незначна вага і стандартні розміри пінопласту полегшують його монтаж і транспортування.
  • Широка сфера застосування. Пінополістирол застосовується для зовнішнього утеплення будинку, для захисту стін, стелі, підлоги і цоколя. Матеріал підходить для будівель будь-якого призначення.

утеплення пінопластомПростота утеплення стін пінопластом

Кожен професійний будівельник або майстер-самоучка, кому доводилося хоча б раз мати справу з пінопластом, підтвердить те, що працювати з ним - одне задоволення.

Утеплювач з гранул полістиролу має незначну вагу, легко ріжеться і підганяється під потрібні розміри. Тому утеплення будинку пінопластом - процес, який займає мінімум часу і не вимагає спеціальних навичок і засобів спецзахисту. Трохи терпіння, акуратність і дотримання нескладної технології монтажу.

Компанія "ВІК БУД" виготовляє і реалізує пінопласт різної товщини і щільності для будь-яких теплоізоляційних робіт. Педантичне дотримання процесів виробництва і сировина від перевірених виробників забезпечують бездоганну якість нашої продукції.

Зателефонувати